Sim Koulutusportaali
Värikoulutukset Demot Muut Webinaarit

color correction

by jenna leinonen

Tuskailetko, kun penkkiin istuu asiakas joka haluaa tummasta vaaleat hiukset? Kenties hän on värjännyt itse hiuksiaan kaupan väreillä, tai hiuksissa on oman tyvikasvun lisäksi monta erilaista vaakapalkkia ja kirjava latva?

Kuinka lähdetään toteuttamaan suuria muutoksia? Tummasta vaaleaan, tai vaaleasta balayage-tyyppiseen tummempaan lopputulokseen? Kurssilla käydään monipuolisesti läpi color correction- ja vaalennustekniikoita. Kuinka saavuttaa täydellinen vaalennuspohja, kun asiakkaan hiusten lähtötilanne on haastava.

Muuta: Oma malli mukaan klo 12.30 alkaen. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni

Aika: 10–17

Kurssin hinta: Teoria + työskentely 189 €+alv, pelkkä teoria 89 € + alv 

Kuva
Pvm Paikka
20.4.2020 Sim Studio&Showroom Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan koulutuksiimme mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täyttyvät nopeasti!

Peruutusehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mikäli et pääse paikalle, ilmoitathan siitä vähintään viikko ennen koulutusta. Myöhemmistä peruutuksista sekä peruuttamattomista paikoista perimme 50 € + ALV. Peruutuksen hoidat helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (p. 0800 9 3641 tai asiakaspalvelu@sim.fi).

Asiakaspalvelu

Maksuton asiakaspalvelumme palvelee teitä aina arkisin klo 8.00–16.00 numerossa 0800 9 3641 ja osoitteessa asiakaspalvelu@sim.fi

Asiakaspalvelun kautta voit tilata myös uutiskirjeemme. Uutiskirjeen tilaajana saat kuulla ensimmäisten joukossa uutuuksista sekä muista ajankohtaisista uutisista unohtamatta erikoistarjouksia.

Sim

Sim Finland Oy, Hiitintie 4, 33400 Tampere