Sim Koulutusportaali
Koulutukset Webinaarit Yhteystiedot

Nordic Shades Demo

Läpileikkaus vaaleiden hiusten maailmaan syksyllä 2020. Vaaleat hiukset ovat vivahteikkaampia ja kauniimpia kuin koskaan, mutta samalla ne tuovat uudenlaisia haasteita meille kampaajille niiden toteuttamiseen.

Demo illassa kouluttajamme luovat muutamia malleja, joiden avulla saatte ajatuksia trendikkäisiin resepteihin ja tekniikoihin vaaleissa hiuksissa. Demo illassa pääset tutustumaan uusiin SensiDO Nordic Shades -taittosävyihin. Nordic Shades -sävyt tuovat kampaajille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia toteuttaa tämän päivän kiinnostavimpia vivahteita hiuksiin. Sävyt on kehitetty erityisesti meidän skandinaavisten hiusten haastaviin taittotilanteisiin niin esivaalennuksen jälkeen kuin vivahteen muokkaamiseen värjäysten välillä.
 
Kurssikuvaus:  Vaaleat hiukset syksyllä vuonna 2020
 
Kenelle kurssi on suunnattu? Demo kurssi on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita vaaleista hiuksista ja niiden toteuttamisesta monipuolisin tekniikoin ja reseptein
 
Hinta: Kurssi on ilmainen. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € + alv.

Aika: 17.00-19.00

Osallistuthan kurssille vain täysin terveenä!

Mikäli tulet kauempaa on sinun mahdollista yöpyä sopimushinnallamme Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa Tampereen keskustassa tai Hotel Katajanokassa, joka on kävelymatkan päässä Sim Studio & Showroomista. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.  

Kuva

Tällä hetkellä ei löydy avoimia tapahtumia

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan koulutuksiimme mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täyttyvät nopeasti!

Peruutusehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mikäli et pääse paikalle, ilmoitathan siitä vähintään viikko ennen koulutusta. Myöhemmistä peruutuksista sekä peruuttamattomista paikoista perimme 50 € + ALV. Peruutuksen hoidat helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (p. 0800 9 3641 tai asiakaspalvelu@sim.fi).

Asiakaspalvelu

Maksuton asiakaspalvelumme palvelee teitä aina arkisin klo 8.00–16.00 numerossa 0800 9 3641 ja osoitteessa asiakaspalvelu@sim.fi

Asiakaspalvelun kautta voit tilata myös uutiskirjeemme. Uutiskirjeen tilaajana saat kuulla ensimmäisten joukossa uutuuksista sekä muista ajankohtaisista uutisista unohtamatta erikoistarjouksia.

Sim

Sim Finland Oy, Hiitintie 4, 33400 Tampere