Sim Koulutusportaali

Koulutusportaali

Koulutukset E-koulutukset Yhteystiedot

SensiDO Colorist 2/3

Advanced

SensiDO-värjäyksen syventävä kurssiosuus. Syvennymme SensiDO-värien erikoissarjoihin ja niiden hyödyntämismahdollisuuksiin myös haastavissa värjäystilanteissa. Saat runsaasti soveltavia vinkkejä ja reseptejä liiketyöskentelyyn.

SensiDO Colorist -koulutusohjelma on intensiivinen, kattava sekä monikanavainen koulutuskokonaisuus. Voit osallistua kolmiosaiseen SensiDO-koulutukseemme joko lähikoulutuspäivinä tai itsenäisesti opiskeltavina E-koulutuksina. Voit halutessasi myös täydentää osaamistasi yhdistäen nämä kaksi omien aikataulujesi ja resurssiesi mukaan! Tarjoamme tämän kaiken SensiDO-asiakkaillemme veloituksetta.

Kenelle kurssi on suunnattu? Advanced on jatkokurssi, joka syventää Basic-kurssilla opittuja tietoja sekä taitoja. Suunnattu SensiDO-värin perusteet hallitseville. 

Voit ilmoittautua livenä järjestettäviin koulutuksiin tai katsoa kurssin videokoulutuksena.

Livenä järjestettävien kurssien ohjelma: Kurssilla syvennytään haastaviin värjäystilanteisiin ja luodaan varmuutta toteuttaa asiakkaiden vaativatkin toiveet erilaisilla värjäystekniikoilla. Käytämme mahdollisuuksien mukaan SensiDO-sarjan ainutlaatuisia metallivivahteisen 99/- ja kirkastavan S/-sarjan sävyjä. Kurssi sisältää alkuun kattavan teoriaosuuden, jonka jälkeen voit osallistua myös työskentelyosuuteen oman mallisi kanssa.

Aika:  10.00–15.30
  • Teoria 10.00–11.30
  • Mallien suunnittelu 11.30–12.00
  • Värityöt 12.00–15.00
  • Valmiiden töiden läpikäynti ja kurssipäätös 15.00–15.30 
Muuta: Oma malli mukaan klo 11.30–15.30 välisenä aikana. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni

Hinta: Kurssi on ilmainen väriasiakkaillemme, muille 150 € + alv. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € + alv.

Teidän on mahdollista yöpyä sopimushinnallamme Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa Tampereen keskustassa tai Hotel Katajanokassa, joka on kävelymatkan päässä Sim Studio & Showroomista. Kysy lisää asiakaspalvelustamme. 

Kuva

Tällä hetkellä ei löydy avoimia tapahtumia

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan koulutuksiimme mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täyttyvät nopeasti!

Peruutusehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mikäli et pääse paikalle, ilmoitathan siitä vähintään viikko ennen koulutusta. Myöhemmistä peruutuksista sekä peruuttamattomista paikoista perimme 50 € + ALV. Peruutuksen hoidat helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (p. 0800 9 3641 tai asiakaspalvelu@sim.fi).

Asiakaspalvelu

Maksuton asiakaspalvelumme palvelee teitä aina arkisin klo 8.00–16.00 numerossa 0800 9 3641 ja osoitteessa asiakaspalvelu@sim.fi

Asiakaspalvelun kautta voit tilata myös uutiskirjeemme. Uutiskirjeen tilaajana saat kuulla ensimmäisten joukossa uutuuksista sekä muista ajankohtaisista uutisista unohtamatta erikoistarjouksia.

Sim

Sim Finland Oy, Hiitintie 4, 33400 Tampere