Sim Koulutusportaali
Koulutukset Webinaarit Yhteystiedot

Trillion Tones

Webinaarit

Tämä täysin uniikki värisarja tarjoaa kampaajalle vapauden toimia kuin taiteilija. Webinaareissamme tutustut sarjan tuomiin mahdollisuuksiin ja opit luomaan loputtomasti omia värireseptejä!

SensiDO Trillion Tones on sarja jota et voi verrata mihinkään muuhun olemassa olevaan. Tämä täysin uniikki värisarja tarjoaa kampaajalle vapauden toimia taiteilijana ja luoda omat sävyreseptit lähes loputtomasti. Sarjan kompakti koko ei sido pääomaasi turhaan varastoon ja sarjan pigmentit ovat myös yhdistettävissä perinteisten SensiDO-sarjan värien sekaan. Webinaareissamme tutustut sarjan tuomiin loputtomiin mahdollisuuksiin.

BASIC: Ensimmäinen Basic webinaarimme keskittyy sarjaan ja sen käyttöön.

ADVANCED: Advanced webinaarimme syventää tietoutta sarjasta ja käymme läpi haastavampia värjäystilanteita, sekä avaamme lukemattomia mahdollisuuksia sarjan hyödyntämiseen liiketyössä.

Kuva
Pvm Paikka
7.9.2020 Webinaari, Advanced Ilmoittaudu
7.9.2020 Webinaari, Basic Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan koulutuksiimme mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täyttyvät nopeasti!

Peruutusehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mikäli et pääse paikalle, ilmoitathan siitä vähintään viikko ennen koulutusta. Myöhemmistä peruutuksista sekä peruuttamattomista paikoista perimme 50 € + ALV. Peruutuksen hoidat helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (p. 0800 9 3641 tai asiakaspalvelu@sim.fi).

Asiakaspalvelu

Maksuton asiakaspalvelumme palvelee teitä aina arkisin klo 8.00–16.00 numerossa 0800 9 3641 ja osoitteessa asiakaspalvelu@sim.fi

Asiakaspalvelun kautta voit tilata myös uutiskirjeemme. Uutiskirjeen tilaajana saat kuulla ensimmäisten joukossa uutuuksista sekä muista ajankohtaisista uutisista unohtamatta erikoistarjouksia.

Sim

Sim Finland Oy, Hiitintie 4, 33400 Tampere