Sim Koulutusportaali
Koulutukset Webinaarit Yhteystiedot

System 4 - Hiuspohjan asiantuntija

Verkkokoulutus

Erikoistu ja kouluttaudu hiuspohjan asiantuntijaksi. Kauniiden, hyväkuntoisten hiusten saamisen edellytys on hyvinvoiva hiuspohja.

Hiuspohjamme toimii terveytemme mittarina ja siihen vaikuttavat omat elintapamme. Näemme häiriöt terveydessämme hyvinkin nopeasti hiuspohjan kunnossa. On siis todella tärkeää pitää huolta hiuspohjamme hyvinvoinnista, jotta voimme myös toteuttaa haaveemme värikäsittelyistä ja muista teknisistä käsittelyistä.

Miksi kouluttautua? Me kampaajina olemme ensiarvoisen tärkeässä asemassa ohjeistamaan asiakkaitamme oikeissa tuotevalinnoissa niin hiusten kuin hiuspohjan hyvinvoinnin kannalta. Hiuspohjan asiatuntija -koulutuksemme antaa teille tietoa hiusten ja hiuspohjan hoitamisesta sekä varmuutta oikeiden tuotesuositusten tekemiseen asiakkaillenne. 

Hinta: Koulutus on ilmainen

Aika:  10.00–12.00

Kuva
Pvm Paikka
5.5.2021 Webinaari Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan koulutuksiimme mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täyttyvät nopeasti!

Peruutusehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mikäli et pääse paikalle, ilmoitathan siitä vähintään viikko ennen koulutusta. Myöhemmistä peruutuksista sekä peruuttamattomista paikoista perimme 50 € + ALV. Peruutuksen hoidat helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (p. 0800 9 3641 tai asiakaspalvelu@sim.fi).

Asiakaspalvelu

Maksuton asiakaspalvelumme palvelee teitä aina arkisin klo 8.00–16.00 numerossa 0800 9 3641 ja osoitteessa asiakaspalvelu@sim.fi

Asiakaspalvelun kautta voit tilata myös uutiskirjeemme. Uutiskirjeen tilaajana saat kuulla ensimmäisten joukossa uutuuksista sekä muista ajankohtaisista uutisista unohtamatta erikoistarjouksia.

Sim

Sim Finland Oy, Hiitintie 4, 33400 Tampere