Sim Koulutusportaali

Koulutusportaali

Koulutukset E-koulutukset Yhteystiedot

SensiDO Colorist 3/3

Blonde

Vaalennusvärjäysten ja vaalennusten sekä taittotyökalujen syventävä kurssiosuus. Koulutuskokonaisuuden kolmannessa osuudessa perehdytään monipuolisesti kaikkien SensiDO -vaalennustuotteiden hyödyntämiseen.

SensiDO Colorist -koulutusohjelma on intensiivinen, kattava sekä monikanavainen koulutuskokonaisuus. Voit osallistua kolmiosaiseen SensiDO-koulutukseemme joko lähikoulutuspäivinä tai itsenäisesti opiskeltavina E-koulutuksina. Voit halutessasi myös täydentää osaamistasi yhdistäen nämä kaksi omien aikataulujesi ja resurssiesi mukaan! Tarjoamme tämän kaiken SensiDO-asiakkaillemme veloituksetta.

Kenelle kurssi on suunnattu? Kun kaipaat tietoa, varmuutta ja inspiraatiota vaalennuksiin liittyen. Tarkoitettu jatkokurssiksi, kun olet jo käynyt Basic-kurssin

Voit ilmoittautua livenä järjestettäviin koulutuksiin tai katsoa kurssin videokoulutuksena.
Livenä järjestettävien kurssien ohjelma: Päivän aikana käydään läpi vaalennukset, vaalennusväreistä taittoihin. Opit parhaimmat tekniikat luodaksesi täydelliset ja monipuoliset vaaleat kaikkine vivahteineen. 

Aika:  10.00–15.30
  • Teoria ja mallien suunnittelu 10.00–12.00
  • Värityöt 12.00–15.00
  • Valmiiden töiden läpikäynti ja kurssipäätös 15.00–15.30 
Muuta: Oma malli mukaan klo 11.00 alkaen. Huomioithan, että vaalennnusmallisi/toiveet ovat sellaiset, että ne on mahdollista toteuttaa kurssiajassa. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni  

Hinta: Kurssi on ilmainen väriasiakkaillemme, muille 150 € + alv. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € + alv.

Teidän on  mahdollista yöpyä sopimushinnallamme Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa Tampereen keskustassa tai Hotel Katajanokassa, joka on kävelymatkan päässä Sim Studio & Showroomista. Kysy lisää asiakaspalvelustamme. 

Kuva

Tällä hetkellä ei löydy avoimia tapahtumia

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan koulutuksiimme mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täyttyvät nopeasti!

Peruutusehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mikäli et pääse paikalle, ilmoitathan siitä vähintään viikko ennen koulutusta. Myöhemmistä peruutuksista sekä peruuttamattomista paikoista perimme 50 € + ALV. Peruutuksen hoidat helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (p. 0800 9 3641 tai asiakaspalvelu@sim.fi).

Asiakaspalvelu

Maksuton asiakaspalvelumme palvelee teitä aina arkisin klo 8.00–16.00 numerossa 0800 9 3641 ja osoitteessa asiakaspalvelu@sim.fi

Asiakaspalvelun kautta voit tilata myös uutiskirjeemme. Uutiskirjeen tilaajana saat kuulla ensimmäisten joukossa uutuuksista sekä muista ajankohtaisista uutisista unohtamatta erikoistarjouksia.

Sim

Sim Finland Oy, Hiitintie 4, 33400 Tampere