Sim Koulutusportaali

Koulutusportaali

Koulutukset E-koulutukset Yhteystiedot

Kampauskoulutus

by Laura Aaltonen

Tule oppimaan helppoja, monikäyttöisiä, trendikkäitä ja liiketyöystävällisiä tekniikoita rennolla meiningillä. Jos kaipaat apua ja vinkkejä kampausten rakentamiseen, kestävyyteen ja ideointiin, on tämä kurssi oikea valinta!

Opit kurssilla kolme erilaista nutturaa sekä yhden avonaisemman kampauksen viimeistelyineen. Demossa näet ja kuulet vinkit kampauksien tekoon ja Workshop -osuudessa voit opetella vaikkapa kaikki demossa nähdyt kampaukset kädestä pitäen joko harjoituspäälle tai omalle mallillesi. Koulutus sisältää opetusmateriaalin. Workshop -osuuteen ota mukaasi malli tai harjoituspää, keskikokoinen kiharrin tai suoristusrauta, kampa, harja, klipsejä, pinnejä sekä valkkeja.

Demo: klo 9–11.00
Workshop: klo 11–16.00

Hinta: Demo 59 € + alv / Demo+workshop 199 € +alv

PS. Päivitä kampaustarvikkeesi Sim Extranet -verkkopalvelussa, josta näet koko valikoimamme.

Teidän on mahdollista yöpyä sopimushinnallamme Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa Tampereen keskustassa tai Helsingissä Hotel Katajanokassa, joka on kävelymatkan päässä Sim Studio & Showroomista. Kysy lisää asiakaspalvelustamme. 

Kuva
Pvm Paikka
30.10.2023 Tampere, Sim Koulutuskeskus Ilmoittaudu
6.11.2023 Helsinki, Sim Studio&Showroom Ilmoittaudu
7.11.2023 Sim Koulutuskeskus Ilmoittaudu
23.1.2024 Jyväskylä Ilmoittaudu
24.1.2024 Oulu Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan koulutuksiimme mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täyttyvät nopeasti!

Peruutusehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mikäli et pääse paikalle, ilmoitathan siitä vähintään viikko ennen koulutusta. Myöhemmistä peruutuksista sekä peruuttamattomista paikoista perimme 50 € + ALV. Peruutuksen hoidat helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (p. 0800 9 3641 tai asiakaspalvelu@sim.fi).

Asiakaspalvelu

Maksuton asiakaspalvelumme palvelee teitä aina arkisin klo 8.00–16.00 numerossa 0800 9 3641 ja osoitteessa asiakaspalvelu@sim.fi

Asiakaspalvelun kautta voit tilata myös uutiskirjeemme. Uutiskirjeen tilaajana saat kuulla ensimmäisten joukossa uutuuksista sekä muista ajankohtaisista uutisista unohtamatta erikoistarjouksia.

Sim

Sim Finland Oy, Hiitintie 4, 33400 Tampere