Sim Koulutusportaali
Värikoulutukset Demot Muut Webinaarit Hiusmalliksi?

Afterwork Party

Tervetuloa viettämään kanssamme rentoa afterworkiä Sim Studio & Showroomiin Helsingin Katajanokalle! Keskustelua ja kuplivaa!

Tämä on ilta sinulle joka olet kiinnostunut Sim tuotteista tai haluat lisää varmuutta ja inspiraatiota työskentelyyn. Tule keskustelemaan ja kyselemään Sim tuotteista tai voit ottaa oman mallisi mukaan ja toteuttaa kouluttajien avustamana värjäyksen mallillesi. Mikäli sinulla on haasteita jonkun asiakkaan värjäyksen kanssa tai haluat lisää inspiraatiota värjäykseen ja tekniikoihin tämä on hyvä tilaisuus päästä toteuttamaan värjäyksiä yhdessä kouluttajien kanssa.

Illan kulku on vapaamuotoinen ja työskentely sekä jutustelu voidaan tehdä samalla kuplivaa nauttien. 

Aika:  17.00–20.00, aina kuukauden ensimmäinen keskiviikko 

#simsisapiiriafterwork

Kuva
Pvm Paikka
6.11.2019 Helsinki, Sim Studio&Showroom Vyökatu 8 Ilmoittaudu
4.12.2019 Helsinki, Sim Studio&Showroom Vyökatu 8 Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan koulutuksiimme mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täyttyvät nopeasti!

Peruutusehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mikäli et pääse paikalle, ilmoitathan siitä vähintään viikko ennen koulutusta. Myöhemmistä peruutuksista sekä peruuttamattomista paikoista perimme 50 € + ALV. Peruutuksen hoidat helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (p. 0800 9 3641 tai asiakaspalvelu@sim.fi).

Asiakaspalvelu

Maksuton asiakaspalvelumme palvelee teitä aina arkisin klo 8.00–16.00 numerossa 0800 9 3641 ja osoitteessa asiakaspalvelu@sim.fi

Asiakaspalvelun kautta voit tilata myös uutiskirjeemme. Uutiskirjeen tilaajana saat kuulla ensimmäisten joukossa uutuuksista sekä muista ajankohtaisista uutisista unohtamatta erikoistarjouksia.

Sim

Sim Finland Oy, Pallotie 2, 33470 Ylöjärvi