Sim Koulutusportaali
Koulutukset Webinaarit Yhteystiedot

Tyyli hukassa?

by Piatu Puhakka

Kampaamoalan rautainen ammattilainen Piatu Puhakka on varmasti kaikille meille suomalaisille kampaajalle tuttu. Hänen valloittava, helposti lähestyttävä persoonansa ja taidokkaat värjäykset sekä leikkaukset ovat tämän kurssin perusta.

Kurssikuvaus:  Piatu antaa sinulle ajatuksia niin oman tyylisi kuin asiakkaiden tyylin vahvistamiseen ja löytämiseen. Tyylejä ja muutoksia käsitellään niin naisten kuin miestenkin näkökulmasta. Piatu painottaa tyylin muutosta värien ja leikkausten kautta unohtamatta ajankohtaisia trendejä ja meikkiä. Kurssin aikana Piatu toteuttaa muutoksen kahdelle mallille, sekä hänellä on valmiiksi valmisteltuja malleja.

Hinta: 79 € + alv. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € + alv.

Aika: 10.00–16.00. Lounas klo 12.00–12.30 sisältyy kurssihintaan.

Osallistuthan kurssille vain täysin terveenä!

Mikäli tulet kauempaa on sinun mahdollista yöpyä sopimushinnallamme Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa Tampereen keskustassa tai Hotel Katajanokassa, joka on kävelymatkan päässä Sim Studio & Showroomista. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.  

Kuva

Tällä hetkellä ei löydy avoimia tapahtumia

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan koulutuksiimme mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täyttyvät nopeasti!

Peruutusehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mikäli et pääse paikalle, ilmoitathan siitä vähintään viikko ennen koulutusta. Myöhemmistä peruutuksista sekä peruuttamattomista paikoista perimme 50 € + ALV. Peruutuksen hoidat helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (p. 0800 9 3641 tai asiakaspalvelu@sim.fi).

Asiakaspalvelu

Maksuton asiakaspalvelumme palvelee teitä aina arkisin klo 8.00–16.00 numerossa 0800 9 3641 ja osoitteessa asiakaspalvelu@sim.fi

Asiakaspalvelun kautta voit tilata myös uutiskirjeemme. Uutiskirjeen tilaajana saat kuulla ensimmäisten joukossa uutuuksista sekä muista ajankohtaisista uutisista unohtamatta erikoistarjouksia.

Sim

Sim Finland Oy, Hiitintie 4, 33400 Tampere