Sim Koulutusportaali
Koulutukset Webinaarit Yhteystiedot

Parturikurssi

by Aku Raita

Kurssilla paneudutaan parturien yhteisiin haasteisiin hiusten leikkaamisessa. Tämän lisäksi käydään läpi asiakaspalvelua, tuotemyyntiä sekä työergonomiaa.

PERUSPARTURITYÖT-kurssi: 28.9. Tampere ja 21.9. Helsinki
Klassiset linjat, miten ja miksi. Muoto, tekniikat ja viimeistely. Työvälineet sakset ja muokkarit. Nopeat tekniikat. Kurssilla keskitytään perinteisiin perinteisiin parturitekniikoihin, tavoitteena klassiset linjat. Aku perustelee tekniikat ja havainnollistaa miten ne saavutetaan, mutta myös lisäksi saat neuvoja esimerkiksi tuotemyyntiin miehille.

SKIN FADE -kurssi: 29.9. Tampere ja 5.10. Helsinki
Kokeneille koneen käyttäjille. Välineenä, sakset ja muokkarit + veitsi. Avattu jakaus veitsellä. Aku keskittyy Skin Fade -tekniikoihin. Tämä kurssi on tarkoitettu etenkin niille joita puuttuu konetöistä rohkeus. Tällä kurssilla välineenä koneen lisäksi, sakset ja myös veitsi.

Parturityöt ovat Aku Raidan intohimo ja tämän intohimon hän onnistuu välittämään myös kursseillaan. Näin ei välttämättä ole aina ollut vaan valmistumisen jälkeen Akua pelottivat etenkin konetekniikat, nykyään parturityöt sujuvat vaikka silmät kiinni. Tästä intohimosta parturitöihin syntyy hänen halunsa jakaa tietojaan ja taitojaan kursseillaan.

Molemmat kurssit alkavat Demo-osuudella, jossa Aku toteuttaa leikkauksen live-mallille, lounaan jälkeen päivä jatkuu työskentelyosuudella omalle mallillesi. Aika: Demo klo 10.00–12.00, lounas 12.00–12.30, työskentely 12.30–16.00

Hinta: Demo osuus 60 € + alv, Demo+Työskentely 120 € + alv. Molemmat päivät demo+työskentely 200 € + alv
Lounas sisältyy kokopäivä kurssin hintaan.

Mikäli tulet kauempaa on sinun mahdollista yöpyä sopimushinnallamme Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa Tampereen keskustassa tai Hotel Katajanokassa, joka on kävelymatkan päässä Sim Studio & Showroomista. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.  

Kuva
Pvm Paikka
21.9.2020 Helsinki, Sim Studio&Showroom Vyökatu 8 Ilmoittaudu
28.9.2020 Tampere, Sim Koulutuskeskus Hiitintie 4 Ilmoittaudu
29.9.2020 Tampere, Sim Koulutuskeskus Hiitintie 4 Ilmoittaudu
5.10.2020 Helsinki, Sim Studio&Showroom Vyökatu 8 Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan koulutuksiimme mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täyttyvät nopeasti!

Peruutusehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mikäli et pääse paikalle, ilmoitathan siitä vähintään viikko ennen koulutusta. Myöhemmistä peruutuksista sekä peruuttamattomista paikoista perimme 50 € + ALV. Peruutuksen hoidat helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (p. 0800 9 3641 tai asiakaspalvelu@sim.fi).

Asiakaspalvelu

Maksuton asiakaspalvelumme palvelee teitä aina arkisin klo 8.00–16.00 numerossa 0800 9 3641 ja osoitteessa asiakaspalvelu@sim.fi

Asiakaspalvelun kautta voit tilata myös uutiskirjeemme. Uutiskirjeen tilaajana saat kuulla ensimmäisten joukossa uutuuksista sekä muista ajankohtaisista uutisista unohtamatta erikoistarjouksia.

Sim

Sim Finland Oy, Hiitintie 4, 33400 Tampere