Sim Koulutusportaali

Koulutusportaali

Koulutukset E-koulutukset Yhteystiedot

Inspiration & Technique

with SensiDO Colors

Nykypäivänä me kampaajat saamme ideoita ja ajatuksia koko ajan ympäriltämme. Tällä kurssilla poimimme niistä muutaman ajankohtaisimman ja yritämme löytää parhaat reseptit ja tekniikat näiden toteuttamiseen.

Uudet tekniikat mahdollistavat nopean ja luovan liiketyöskentelyn, lisäksi mielenkiintoiset SensiDO reseptit antavat ideoillemme siivet

Kurssikuvaus: Kurssilla keskitytään värjäystekniikoiden ja trendikkäiden värisävyjen yhdistämiseen. Kurssilla keskitytään kokonaisuuden luomiseen ja tehdään parhaalla tavalla muodonmuutos hiuksiin.

Kenelle kurssi on suunnattu? Kaikille joita kiinnostavat kauden ajankohtaiset tekniikat, reseptit ja viimeistely-ajatukset.

Muuta: Oma malli mukaan klo 11.00. Mukaan tulisi ottaa värjäystarvikkeet, väriessu & kappa, harjat, klipsit, muotoilurauta ja fööni

Hinta: 69 € + alv. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme 50 € + alv.

Aika:
10.00–15.30. Teoria ja mallien suunnittelu 10.00–11.00. Käytännön värjäykset 11.00–15.00. Valmiiden töiden läpikäynti ja kurssipäätös.

Mikäli tulet kauempaa on sinun mahdollista yöpyä sopimushinnallamme Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa Tampereen keskustassa tai Hotel Katajanokassa, joka on kävelymatkan päässä Sim Studio & Showroomista. Kysy lisää asiakaspalvelustamme. 

Kuva

Tällä hetkellä ei löydy avoimia tapahtumia

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan koulutuksiimme mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täyttyvät nopeasti!

Peruutusehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mikäli et pääse paikalle, ilmoitathan siitä vähintään viikko ennen koulutusta. Myöhemmistä peruutuksista sekä peruuttamattomista paikoista perimme 50 € + ALV. Peruutuksen hoidat helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (p. 0800 9 3641 tai asiakaspalvelu@sim.fi).

Asiakaspalvelu

Maksuton asiakaspalvelumme palvelee teitä aina arkisin klo 8.00–16.00 numerossa 0800 9 3641 ja osoitteessa asiakaspalvelu@sim.fi

Asiakaspalvelun kautta voit tilata myös uutiskirjeemme. Uutiskirjeen tilaajana saat kuulla ensimmäisten joukossa uutuuksista sekä muista ajankohtaisista uutisista unohtamatta erikoistarjouksia.

Sim

Sim Finland Oy, Hiitintie 4, 33400 Tampere