Sim Koulutusportaali

Koulutusportaali

Koulutukset E-koulutukset Yhteystiedot

Erotu somekuvilla

Verkkokoulutus

Haluatko oppia, miten erottua valtavirrasta kuvien avulla ja saada luotua tietynlainen tunnelma ja fiilis somekuviin sekä oppia ottamaan kuvia, jotka oikeasti houkuttelee ihanneasiakkaitasi ovesta sisään?

Miten löydät oman kuvaustyylisi, miten käytännössä ottaa sen tyylin mukaisia kuvia ja erottua joukosta somessa. Kun löydät selkeyden kuvaustyyliisi, saat herätettyä asiakkaassasi haluamasi tunteen ja alat houkutella oman tyylisiä asiakkaita. Kurssilla opetellaan menetelmät askel askeleelta.

Koulutuksessa tullaan käymään läpi:
  • Miten erottua valtavirrasta kuvien avulla
  • Miten viestiä yrityksesi arvoja kuvien kautta
  • Miten saada kuvilla herätettyä haluamasi tunteen asiakkaassa
  • Miten alkaa luoda tyyliltään yhtenäistä kuvapankkia itselle
Milloin? 24.9. klo 10, kesto n. 2 tuntia
Hinta: Koulutus on ilmainen, tervetuloa mukaan!Verkkokoulutus järjestetään yhteistyössä Creator Akatemian kanssa.
"Perustimme Creator Akatemian, jotta voisimme auttaa pienyrittäjiä, kuten sinua, ottamaan parempia kuvia ja löytämään somen kautta säännöllisesti asiakkaita.

Kaikki lähtee liikkeelle kuvaustyylistä! Etkö oikein tiedä tai osaa päättää, minkä tyyliset kuvat sopisivat yrityksesi someen parhaiten tai et tiedä miten käytännössä ottaa sellaisia. Olemme käyneet läpi vaiheita, missä tyyli oli hakusessa ja feedi oli jatkuvasti epäyhtenäinen. Tiedetään myös, miten turhauttavaa on käyttää kameraa, kun kuvista ei tule sellaista, miltä ne näytti omassa päässä. Jos olet valmis panostamaan kahden tunnin verran kuvaustyylisi selkeyttämiseen lupaamme, että annamme kaikki opit ja vinkit, mitä ollaan opittu viimeisen kymmenen vuoden aikana, mitkä ovat auttaneet meitä löytämään oman kuvaustyylin, erottumaan somessa ja saamaan sitä kautta oman tyylisiä asiakkaita".

Nähdään koulutuksessa!
Terkuin Viivi ja Susanna

Kuva
Pvm Paikka
24.9.2024 Webinaari Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan koulutuksiimme mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täyttyvät nopeasti!

Peruutusehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mikäli et pääse paikalle, ilmoitathan siitä vähintään viikko ennen koulutusta. Myöhemmistä peruutuksista sekä peruuttamattomista paikoista perimme 50 € + ALV. Peruutuksen hoidat helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (p. 0800 9 3641 tai asiakaspalvelu@sim.fi).

Asiakaspalvelu

Maksuton asiakaspalvelumme palvelee teitä aina arkisin klo 8.00–16.00 numerossa 0800 9 3641 ja osoitteessa asiakaspalvelu@sim.fi

Asiakaspalvelun kautta voit tilata myös uutiskirjeemme. Uutiskirjeen tilaajana saat kuulla ensimmäisten joukossa uutuuksista sekä muista ajankohtaisista uutisista unohtamatta erikoistarjouksia.

Sim

Sim Finland Oy, Hiitintie 4, 33400 Tampere